Twenthe Plein 1D

7607 GZ Almelo

0546 - 78 45 45

Toets 1 voor spoed

8:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag

Spreekuur

Afsprakenspreekuur huisartsen
Voor een normale afspraak reserveren wij 15 minuten. Als u verwacht meer tijd nodig te hebben (bijvoorbeeld bij meerdere vragen) dan vragen wij u dit kenbaar te maken aan de assistente. De assistente zal u omwille van het adequaat plannen van het spreekuur vragen naar de reden van komst. Indien u dit niet wilt vermelden mag u dat ook aangeven.

Terugbelspreekuur
Als u telefonisch overleg met uw huisarts wilt, dan kunt u dit bij de assistente kenbaar maken. U wordt dan door de huisarts teruggebeld op het zogenaamde terugbelspreekuur.

No show
Indien u onverwacht niet op uw afspraak kunt komen, verzoeken wij u de afspraak tijdig af te zeggen, anders zijn wij genoodzaakt een No-show factuur in rekening te brengen.

Vervolg
Als tijdens het spreekuur vervolgonderzoek wordt afgesproken (b.v. bloedafname, röntgenfoto, echo) of er wordt materiaal opgestuurd voor onderzoek (uitstrijkje, kweek, biopt), dan moet u zelf naar de praktijk bellen voor de uitslag. De huisarts of assistente kan u vertellen hoe lang het ongeveer duurt voor de uitslag er is.