Twenthe Plein 1D

7607 GZ Almelo

0546 - 78 45 45

Toets 1 voor spoed

8:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag

Nieuws

Praktijkondersteuner Jeugd met verlof

Vanaf 27 juni tot en met 8 november is onze Praktijkondersteuner jeugd, Karlijn Vos, met verlof. Haar werkzaamheden worden gedurende haar verlof opgepakt door haar collega Karin Keur.

Extended Scope Specialist

Vanaf 1 juli a.s. kunt u voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat terecht bij één van onze extended scope specialisten. Zij hebben spreekuur op maandag van 14.00-16.00 uur en donderdag van 8.00-10.00 uur. Zij bekijken samen met u welke behandeling noodzakelijk is. Zo nodig overleggen zij met de huisarts. Deze specialist van het bewegingsapparaat heeft een specifieke opleiding gevolgd en kennis van sportblessures, rug- en schouderklachten, knie en enkel. Wij verbreden hiermee ons zorgaanbod, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.   

Gesloten op 1 juli

Op vrijdag 1 juli gaan we met veel Twentse huisartsen en medewerkers, samen met collega’s uit het hele land, naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daar vragen we aandacht voor de druk op de huisartsenzorg. Dat doen we in het belang van al onze patiënten, dus ook voor u! We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Onze praktijk is daarom op vrijdag 1 juli gesloten. Waarneming op deze dag vindt plaats via de CHPA: 088 588 0588.