Twenthe Plein 1D

7607 GZ Almelo

0546 - 78 45 45

Toets 1 voor spoed

8:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag

Nieuws

Physician assistant in opleiding

Vanaf 4 september a.s. start mevrouw S. Oogink als Physician Assistant in opleiding. Als Medisch Centrum vinden wij het belangrijk om onze kennis en kunde te delen met enthousiaste nieuwe collega’s en te investeren in de toekomst van de huisartsenzorg. Zij is aanwezig op maandag en dinsdag en volgt tevens een opleidingsdag bij de huisartsenpost Almelo.

Huisarts in opleiding

Vanaf 8 september a.s. start in onze praktijk mevrouw S. Stobbelaar als huisarts in opleiding. Zij heeft haar studie gevolgd aan de universiteit van Amsterdam, waarna zij als basisarts werkte binnen de Neurologie en Klinische Geriatrie. Een huisarts in opleiding specialiseert zich tot huisarts, voert zelfstandig spreekuur en wordt begeleid door de huisartsen. Door deze uitbreiding van ons huisartsenteam proberen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zelf bellen voor de uitslag

Graag brengen wij nogmaals het volgende onder de aandacht. Als tijdens het spreekuur vervolgonderzoek wordt afgesproken (b.v. bloedafname, röntgenfoto, echo, e.d.) of er wordt materiaal opgestuurd voor onderzoek (uitstrijkje, kweek, biopt), dan moet u zelf naar de praktijk bellen voor de uitslag. De huisarts of assistente kan u vertellen hoe lang het ongeveer duurt voor de uitslag er is.

Vervanging Praktijkondersteuner jeugd

De praktijkondersteuner jeugd, Karlijn Vos, kan helaas nog niet starten. Zij wordt vanaf 7 maart vervangen door Renske Wiegerink. Zij is in de oneven weken bij ons aanwezig op de maandagen en op de even weken op de dinsdagen.

Indiensttreding

Vanaf 2 februari a.s. is de heer W. Busch bij ons werkzaam als waarnemend huisarts. Hij heeft zijn studie voltooid in Amsterdam en is in 2020 met de huisartsenopleiding gestart. De heer Busch is o.a. werkzaam geweest in de Psychiatrie en Verpleeghuiszorg van Deventer e.o. Ook heeft hij ervaring opgedaan bij de spoedeisende hulp en de kindergeneeskunde. Met de komst van waarnemend huisarts Busch breiden wij ons medisch team voor u uit en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Hij is aanwezig op donderdag en vrijdag.

Reisprik

Heeft u advies nodig met betrekking tot reisvaccinaties? Of heeft u om een andere reden een vaccinatie nodig?

Dan kunt u vanaf heden bij ons terecht voor een deskundig advies. Reisprik verzorgt een spreekuur op onze locatie en is een officieel gele koorts centrum en aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering.

Via Reisprik kunt u online een afspraak maken. Er zijn alleen afspraak mogelijkheden op de getoonde data en tijden.