Twenthe Plein 1D

7607 GZ Almelo

0546 - 78 45 45

Toets 1 voor spoed

8:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag

Nieuws

Uitbreiding medisch team

Vanaf maandag 24 april a.s. is de heer J. Eidhof bij ons werkzaam als waarnemend huisarts. Hij heeft zijn opleiding tot huisarts voltooid aan het LUMC te Leiden en heeft geruime tijd in het westen gewoond en gewerkt. Hij is geboren en getogen in Almelo en is samen met zijn vrouw sinds kort weer terug in Twente. Hij is aanwezig op maandag.

Indiensttreding

Per 1 maart a.s. kunnen wij een nieuwe doktersassistente verwelkomen in de praktijk. Haar naam is Lisanne Peper. Zij heeft meerdere jaren werkervaring en is aanwezig op maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdag.

Vervanging Praktijkondersteuner jeugd

De praktijkondersteuner jeugd, Karlijn Vos, kan helaas nog niet starten. Zij wordt vanaf 7 maart vervangen door Renske Wiegerink. Zij is in de oneven weken bij ons aanwezig op de maandagen en op de even weken op de dinsdagen.

Indiensttreding

Vanaf 2 februari a.s. is de heer W. Busch bij ons werkzaam als waarnemend huisarts. Hij heeft zijn studie voltooid in Amsterdam en is in 2020 met de huisartsenopleiding gestart. De heer Busch is o.a. werkzaam geweest in de Psychiatrie en Verpleeghuiszorg van Deventer e.o. Ook heeft hij ervaring opgedaan bij de spoedeisende hulp en de kindergeneeskunde. Met de komst van waarnemend huisarts Busch breiden wij ons medisch team voor u uit en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Hij is aanwezig op donderdag en vrijdag.

Indiensttreding

Per 27 december 2023 zal Mike Kolk ons assistententeam komen versterken. Hij zal 2 dagen in onze praktijk werkzaam zijn en is daarnaast bezig met de afronding van zijn studie Geneeskunde. Door deze uitbreiding hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Uitbreiding assistententeam

Wij hebben ons assistententeam uitgebreid, zodat wij u nog beter kunnen ondersteunen bij uw zorgvragen. Onlangs is Tessa van der Velde als assistente gestart. Zij zal vanaf december tijdelijk Myrna Sloot vervangen in verband met zwangerschapsverlof. Daarnaast gaan wij per 1 oktober a.s. werken met een regie-assistente, Mariska Zuur. Zij is aanspreekpunt voor de assistentes en helpt daar waar nodig bij grote drukte. Ook zal zij meedenken over hoe wij onze zorg aan u nog verder kunnen verbeteren.