Twenthe Plein 1D

7607 GZ Almelo

0546 - 78 45 45

Toets 1 voor spoed

8:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag

Nieuws

Nieuwe collega

Sinds vandaag mogen we een nieuwe collega doktersassistente binnen ons team verwelkomen. Ze heet Amy de Jong en is werkzaam op dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

Wijziging team POH-GGZ

Per 1 juni gaat Wim Lammers van zijn pensioen genieten. Wij gaan in hem een fijne en vakkundige collega missen. Wim wordt opgevolgd door onze nieuwe POH-GGZ, Marianne Ooink. Zij is werkzaam op dinsdagmiddag, donderdag en vrijdagochtend.

Huisartsen aanbod

Vanwege organisatorische redenen zal huisarts Meijer tijdelijk alleen op maandag spreekuur voeren. Wij hebben ons huisartsenteam uitgebreid met huisarts Uslu en huisarts Braam. Huisarts Meijer en huisarts Kwee hebben er alle vertrouwen in dat wij u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn.

Uitdiensttreding

Per 1 april a.s. neemt onze Physician Assistant, de heer J.K. Kunst, afscheid van de praktijk. Hij zet zijn medische loopbaan voort bij een andere praktijk. Wij wensen hem hierbij veel succes.

Teamuitbreiding

Per 1 april a.s. start huisarts mevrouw C.Y. Braam in onze praktijk. Zij is al ruim 20 jaar werkzaam als huisarts en tevens aangesteld als huisartsdocent bij VUmc school of Medical Sciences. Zij is aanwezig op dinsdag en donderdag en na de zomerperiode op maandag en donderdag. Per 1 april a.s. start ook waarnemend huisarts de heer H.I. Uslu in onze praktijk. Hij heeft zijn opleiding tot huisarts voltooid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is aanwezig op dinsdag en woensdag.

Physician assistant in opleiding

Vanaf 4 september a.s. start mevrouw S. Oogink als Physician Assistant in opleiding. Als Medisch Centrum vinden wij het belangrijk om onze kennis en kunde te delen met enthousiaste nieuwe collega’s en te investeren in de toekomst van de huisartsenzorg. Zij is aanwezig op maandag en dinsdag en volgt tevens een opleidingsdag bij de huisartsenpost Almelo.