Twenthe Plein 1D

7607 GZ Almelo

0546 - 78 45 45

Toets 1 voor spoed

8:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag

Nieuws

Indiensttreding

Vanaf 2 februari a.s. is de heer W. Busch bij ons werkzaam als waarnemend huisarts. Hij heeft zijn studie voltooid in Amsterdam en is in 2020 met de huisartsenopleiding gestart. De heer Busch is o.a. werkzaam geweest in de Psychiatrie en Verpleeghuiszorg van Deventer e.o. Ook heeft hij ervaring opgedaan bij de spoedeisende hulp en de kindergeneeskunde. Met de komst van waarnemend huisarts Busch breiden wij ons medisch team voor u uit en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Hij is aanwezig op donderdag en vrijdag.

Indiensttreding

Per 27 december 2023 zal Mike Kolk ons assistententeam komen versterken. Hij zal 2 dagen in onze praktijk werkzaam zijn en is daarnaast bezig met de afronding van zijn studie Geneeskunde. Door deze uitbreiding hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Uitbreiding assistententeam

Wij hebben ons assistententeam uitgebreid, zodat wij u nog beter kunnen ondersteunen bij uw zorgvragen. Onlangs is Tessa van der Velde als assistente gestart. Zij zal vanaf december tijdelijk Myrna Sloot vervangen in verband met zwangerschapsverlof. Daarnaast gaan wij per 1 oktober a.s. werken met een regie-assistente, Mariska Zuur. Zij is aanspreekpunt voor de assistentes en helpt daar waar nodig bij grote drukte. Ook zal zij meedenken over hoe wij onze zorg aan u nog verder kunnen verbeteren.

Uit- en indiensttreding

Vanaf 1 september is huisarts L.A.J. Simonis uit dienst getreden bij Medisch Centrum De Spinnerij. Wij gaan in hem een gedreven en enthousiaste huisarts missen en wensen hem al het goede in zijn verdere loopbaan. Vanaf 1 oktober is verpleegkundig specialist Alexander van Balen bij ons werkzaam. Hij heeft vele jaren speciale medische ervaring, draait zelfstandig spreekuur en kan zo nodig altijd met de huisarts overleggen.

Reisprik

Heeft u advies nodig met betrekking tot reisvaccinaties? Of heeft u om een andere reden een vaccinatie nodig?

Dan kunt u vanaf heden bij ons terecht voor een deskundig advies. Reisprik verzorgt een spreekuur op onze locatie en is een officieel gele koorts centrum en aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering.

Via Reisprik kunt u online een afspraak maken. Er zijn alleen afspraak mogelijkheden op de getoonde data en tijden.

Praktijkondersteuner Jeugd met verlof

Vanaf 27 juni tot en met 8 november is onze Praktijkondersteuner jeugd, Karlijn Vos, met verlof. Haar werkzaamheden worden gedurende haar verlof opgepakt door haar collega Karin Keur.