Twenthe Plein 1D

7607 GZ Almelo

0546 - 78 45 45

Toets 1 voor spoed

8:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag

Medewerkers

Huisartsen
. drs. J.A. Kwee
. drs. S.M. Meijer

. drs. W. Busch

Assistenten

Florien, Isabelle, Jenny, Tessa en Myrna.
Bij de assistentes kunt u met veel medische en praktische vragen terecht. Zij hebben ook een eigen spreekuur op afspraak. Onder andere: hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, uitstrijkjes maken, wratten aanstippen, urineonderzoek en toedienen van injecties. 

Mariska Zuur is regie-assistente en is aanspreekpunt voor de assistentes en denkt mee over kwaliteitsverbeteringen in onze medisch centrum.

Mike Kolk is aangetrokken en zal tijdelijk het assistententeam ondersteunen.

Physician Assistant (PA)
Jan Karel Kunst.
De PA heeft een speciale medische opleiding gevolgd en doet zelfstandig spreekuur. Zo nodig kan hij altijd overleggen met de huisarts. Voor meer informatie over het werk van een PA kunt u een folder afhalen in de praktijk.

Verpleegkundig Specialist (VS)

Alexander van Balen.

De VS heeft een speciale medische opleiding gevolgd en doet zelfstandig spreekuur. Zo nodig kan hij altijd overleggen met de huisarts.

Praktijkondersteuners

Ingrid Hindriks en Esther Smit.
De begeleiding van de praktijkondersteuners valt onder de basisverzekering.
Praktijkondersteuners Somatiek en Ouderen. Zij zijn gespecialiseerd verpleegkundigen die chronisch zieke patiënten begeleiden. Zoals patiënten met suikerziekte en longproblemen en zij verlenen speciale zorg aan ouderen.

Praktijkondersteuners GGZ
José van der Plas en Wim Lammers.
Zij begeleiden mensen met milde psychische of sociaal maatschappelijke klachten.

Praktijkondersteuner Jeugd

Karlijn Vos.
Zij heeft ruime ervaring in de jeugdhulp-verlening. Zij ondersteunt jeugd en hun ouders na verwijzing door de huisarts bij verschillende hulpvragen.